catering

Catering till bröllop
Att beställa bra catering till ditt bröllop kan vara ett av de viktigaste besluten för att dagen ska bli riktigt minnesvärd.

catering

Bröllopsfesten kan idag våra allt ifrån trerätters sittande middag, till buffé́ i trädgården. Oavsett vad man föredrar sa måste denna fest bli den mest lyckade fest man någonsin arrangerar. Allt ni väljer frän våra menyer är alltid hemlagat och smakfullt. Vackert upplagt på porslin anpassat till er fest.

Vi vill att alla våra gäster ska fa god och vällagad mat till varje fest och högtid.
Med ett genuint intresse för kvalitativa rå varor och hemlagad, trevlig mat levererar och serverar vi den.

Varje företag har unika cateringbehov. Vi uppfyller dina önskningar standarder, gläder dina gäster och kollegor och gör allting otroligt enkelt för dig som organisatör!

Behöver du catering av mat till dina events? Om du vill ha vällagade maträtter till din fest sa är vi det perfekta valet! Sweet Moments erbjuder catering för alla sorters evenemang. Vi hjälper dig oavsett om det gäller till exempel bröllop, personalfest, kickoff, konferens, födelsedagsfest eller student.

VÄLKOMMEN TILL VÅRA TVA RESTAURANGER I BOLLNÄS!

Scroll to Top

Din hälsa och din trygghet är viktigast för oss!

  • Vi övervakar och följer alltid regeringens riktlinjer och rekommendationer för hur man bedriver en säker restaurang under rådande coronavirusutbrott.
  • Våra anställda har fått utbildning i hygien och nya städrutiner och vi följer myndighetens riktlinjer och rekommendationer.
  • Vi utför regelbunden desinfektion av ytor som ofta används, t.ex. dörrhandtag, kortterminaler, bord, stolar och menyer.
  • Vi har ökat vårt fokus på handhygien och handdesinfektion är tillgängligt för våra gäster.